Kosmetikk På Nett ❤ Dermabutikk

Anti-aldring Kosmetikk – hva er det og hvordan velge anti-rynke kosmetikk?

Evig ungdom, feilfri hud uten rynker, perfekt ansikt ovalt og fast hud – dette er det vanligste målet for mange elskere av bevisst omsorg. Hva er grunnpilarene i perfekt anti-aldringspleie? Er det mulig å stoppe tiden og kan det gjøres uten innblanding av estetisk medisin?

ANTI ALDRING. HVA BETYR DET?
Anti-aldring, dvs. anti-aldringsvirkning, som forhindrer aldring. Etter å ha gått inn i det 21. århundre, en tid med kroppspositivitet og å leve i harmoni med naturen, ble et nytt begrep introdusert – langsom aldring. En trend fokusert på å ta vare på deg selv, huden din og la naturen gjøre sitt. Dette handler ikke om å stoppe aldring, men om å bremse disse prosessene så mye som mulig. Og dette er noe som definitivt kan oppnås med riktig hudpleie og en sunn livsstil.

HVILKE STOFFER Å SE ETTER I ANTI-ALDRING KOSMETIKK?
Listen over stoffer du kan introdusere i din omsorg er veldig lang. I første omgang er selvfølgelig behandling med retinoider – nødvendig for å bremse tapet av fasthet og redusere rynker eller forhindre dannelsen av dem så lenge som mulig. Vi anbefaler å introdusere retinol tidligst for antialdringsformål rundt 25/30-årsalderen. Det er imidlertid aldri for sent, og i alle stadier av livet vil retinol gjøre mye godt for huden!

Vitamin C – dronningen av antioksidanter, stoffer som eliminerer frie radikaler, som direkte bidrar til å akselerere hudens aldringsprosesser. I tillegg er dens tilstedeværelse nødvendig for produksjon av kollagen av god kvalitet – grunnlaget for huden vår.

Peptider – hvem har ikke hørt om dem? Disse stoffene har en rekke anti-aldringsegenskaper, alt fra oppstrammende til utjevning av rynker. En av de beste peptidene som brukes til dette formålet er kobberpeptider. La oss ikke glemme Botox-lignende peptider, som ikke-invasivt beroliger strømmen av nerveimpulser, og reduserer vår tendens til å lage svært uttrykksfulle ansiktsuttrykk – noe som bidrar til dannelsen av ansiktsrynker. Ekspressive rynker er vanligvis de første rynkene som vises i ansiktet vårt, det er verdt å begynne å forhindre dem så tidlig som mulig på en minst mulig invasiv måte.

HVORDAN FORHINDRE RYNKER? ANTI-AGERING PLEIE
Hva kjennetegner effektiv anti-aldringspleie? Gjerne daglig bruk av en SPF-krem på minst 30. Solstråling fremskynder aldringsprosessen betydelig, og forårsaker i tillegg misfarginger som er vanskelige å fjerne, som visuelt får huden til å se eldre ut. Derfor er solbeskyttelse essensielt og det er best å velge fotobeskyttende preparater basert på sinkoksid.

I tillegg passende pleiekosmetikk, et serum med vitamin C, et produkt med peptider og retinolbehandling. Ikke glem et sunt kosthold og en passende livsstil. Sport, den anbefalte mengden vann som forbrukes daglig og 7/8 timers daglig søvn er nødvendig for å opprettholde god hudtilstand så lenge som mulig.

ANTI-ALDERSKREM
For hud som ønsker anti-aldringseffekt er Neuropeptides-linjen fra merket Dermomedica laget, inkludert en solkremkrem – Peptide Mineral Cream SPF 50 og en peptid nattkrem – Neuropeptide Cream. Sammensetningen inneholder flere typer peptider, inkludert Botox-lignende peptider som glatter ut huden. Stamceller akselererer regenerering, melkesyre fukter intensivt, ektoin lindrer, og vitamin C i sin mest stabile form har en antioksidanteffekt. Kremen etterlater huden stram, lys og velstelt. SPF-kremen har en like rik sammensetning og beskytter i tillegg mot et bredt spekter av stråling (inkludert den farligste – UVA). Basert utelukkende på fysiske (mineral)filtre, kan den brukes av alle, også de med sensitiv og vaskulær hud.

ANTI-AGEING – SERUM
Hvilket serum er perfekt for moden hud? Bruk absolutt et serum med vitamin C hver morgen under solkremen Du kan finne ut hvilket vitamin C du skal velge for din hud i vår oppføring -> HER.

Et flott antialdringsserum er Copper Multipeptide Serum. Den har dypt reparerende egenskaper. Kobberpeptider fortykker huden, sikrer grundig rekonstruksjon og beskytter celle-DNA. Serumet vil skape en flott duo med retinoidbehandling, og hjelper til med å overvinne de innledende stadiene med å bygge toleranse, begrense hudirritasjon og rødhet. Du kan bruke serumet om natten, før kremen.

Hvis du vil introdusere retinolbehandlinger i antialdringspleien din, sjekk ut vårt innlegg om retinol
og hvordan du velger den rette for deg – HER.

ANTI-AGELING DIETT
Livsstil er utvilsomt ekstremt viktig i forhold til hvordan vi eldes. Folk som fører en sunn livsstil, ikke røyker sigaretter og regelmessig utøver idrettsalderen annerledes og langsommere. Derfor oppfordrer vi deg til å implementere så mange sunne vaner som mulig. Begynn i det små. Berik kostholdet ditt med grønnsaker, frukt og sunt fett.

Den ideelle løsningen vil være å også velge kosttilskudd å supplere