En ny æra innen profesjonell hudpleie

Merket Dermaquest er et amerikansk profesjonelt hudpleieprodukt som ble etablert i 1999 av den verdensberømte kjemikeren Sam Dhatt. Han har utviklet formler og produkter for både profesjonelle behandlinger og behandlinger til hjemmebruk.

Dermaquest er pioner innen bruk av banebrytende stamceller fra planter og anses som et meget anerkjent internasjonalt merke. Takket være innovative komposisjoner, laget for å dekke ulike behov til alle hudtyper og takket være avansert og unik anti-aging teknologi, ansees Dermaquest som et eksklusivt kosmetikkmerke. Dermaquest cosmeceuticals tar vitenskapen om hudpleie til et nytt nivå av fortreffelighet. Produktene inneholder ikke parabener og har aldri blitt testet på dyr.

Dermaquest - kvintessensen av det siste innen kosmetologi og anti-aldringsmedisin.Dermaquest produkter gir luksuriøs pleie, takket være bruken av plantestamceller, peptider, vitaminer og ingredienser med fuktighetsgivende og beskyttende egenskaper. Våre profesjonelle behandlingsprogrammer og produkter for bruk hjemme skjemmer ikke bare bort huden din og forbereder den for videre hudpleiebehandlinger. De har en mye bredere effekt. Forsiktig rensing, fuktighet, styrking og beskyttelse er den beste introduksjonen til å eliminere alle hudproblemer og gjenopprette likevekt. Vi tilbyr også produkter som lar deg effektivt utvide effekten av skjønnhetsbehandlinger som kan utføres enten hjemme eller hos hudpleier. Resultatet er sunn, fornyet og forbedret hud som varer lenge.