ASCORBIC linjen er en avansert kosmeseutikk basert på den innovative bruken av L-askorbinsyre og dens derivater. L-askorbinsyre er den mest biologisk aktive formen for vitamin C. Den har anti-aldringsegenskaper. Ferulinsyre er en kraftig plantebasert antioksidant som fungerer som et naturlig solfilter og har en sterk betennelsesdempende effekt.

Siste amerikanske forskninger viser at den ferulinsyre med sterke antioksidantegengskaper reduserer frie radikaler som dukker opp under oksidasjonsprossesen av vitamin C, den gjenoppretter aktiviteten og øker biotilgjengeligheten. Tilsetningen av 0,5% ferulinsyre til formulen med 15% L-askorbinsyre og 1% vitamin E utviser åtte ganger høyere lysbeskyttende effekt på hud og beskytter mot pigmentflekker, erythem, ​​DNA-mutasjon og hudkreft.

Den sure pH tillater penetrering av vitamin C gjennom overhuden og gir dype anti-aldringseffekter. Vitamin C er viktig for kollagenproduksjon, derfor er det et obligatorisk aktivt stoff under estetisk medisin og laserterapi. Det deaktiverer enzymene som er ansvarlige for tap av dermis. styrker blodårene, lyser pigmentflekker og har betennelsesdempende egenskaper.

ASCORBIC-linjen består av kosmeseutikker som anbefales spesielt etter laserterapi og microneedling, mesoterapi, radiofrekvens etter alle behandlinger rettet mot å stramme huden og rekonstruere dermis.